Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/akupower.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Lidt om mig | Akupower

Lidt om mig

Jeg er uddannet akupunktør i klassisk kinesisk akupunktur (TCM) fra Scandinavian College of Acupuncture i 1998.

Min klinik: Egøjevej 124, 4600 Køge (Se på kort)

Akupunkturen er fantastisk at arbejde med! Jeg har den dybeste respekt for faget. Akupunktur kan så meget og jeg stopper aldrig med at frydes over virkningen og de mange positive resultater jeg ser.

Der behandles udelukkende med sterile engangsnåle, som kasseres efter brug.

  • Medlem af PA (Praktiserende Akupunktører) og
  • Registreret Alternativ Behandler (RAB)

Det giver dig, som forbruger, en sikkerhed for, at en lang række lovkrav til uddannelse og etik er opfyldt. Læs mere på www.aku-net.dk og www.etsikkertstik.dk

Der ydes tilskud til mine behandlinger af Sygesikringen Danmark.

Jeg bor i Køge med min mand og vores tre børn. Her driver jeg til daglig den ene af mine to klinikker. Hver tirsdag er jeg på min klinik i Høng, hvor jeg samarbejder med andre alternative behandlere.

Jeg har været færdiguddannet akupunktør siden 1998 og har over årene behandlet både stort og småt på min klinik. Med mine to klinikker møder jeg dagligt mennesker med behov for akupunktur, og jeg bliver stadig overrasket over nålenes formåen.

Som så mange andre stiftede jeg bekendtskab med alternativ behandling, da det etablerede lægesystem ikke syntes at kunne hjælpe. Jeg ønskede siden at uddanne mig inden for den alternative behandlerverden, og mit valg faldt på akupunkturen fordi den er vidtrækkende, hurtigtvirkende, veldokumenteret over mange tusinde år og utrolig spændende.

Er du interesseret i at høre om jeg kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte mig på 56660964.

Venlig hilsen
Mette Frandsen

Akupunkturbehandling af RAB Mette Frandsen